Investeren in uw mensen loont altijd.

Wij laten medewerkers beter werken,

door persoonlijke aandacht,

en professionele begeleiding.

Voor meer plezier in het werk.

Menu ↓

Instrumenten & scans inzetbaarheid

Voor werkgevers is het zaak om goed zicht te hebben op het werkvermogen en inzetbaarheid van hun medewerkers. Met het tijdig signaleren van een verminderd werkvermogen van medewerkers kan erger worden voorkomen. Het analyseren van gegevens van werkvermogen op groeps- of organisatieniveau levert aanknopingspunten op voor verandering binnen de organisatie.

Betrouwbaar & professioneel

Voor het meten van uw huidige inzetbaarheidssituatie hebben wij professionele en betrouwbare instrumenten & scans, die door de NPDI en TNO ontwikkeld en gevalideerd zijn.

Op die manier ben u verzekerd van een grote deskundigheid en ervaring om de situatie in uw onderneming goed in kaart te brengen. Door middel van een beveiligde internetverbinding wordt de verzamelde informatie in een digitaal portaal aan werkgevers gepresenteerd. Ook de medewerkers krijgen zo inzicht in hun scores. Eventueel kan individuele begeleiding en advies hier deel van uitmaken.

Inzicht in knelpunten

De resultaten uit deze scans kunnen een indicatie zijn waar de knelpunten in uw organisatie gezocht moeten worden. Zo kan er gezamenlijk worden bepaald wat maatregelen kunnen zijn en het gewenste doel.

Partners Beter Werken
Voorwaarden © 2022 Varea