Investeren in uw mensen loont altijd.

Wij laten medewerkers beter werken,

door persoonlijke aandacht,

en professionele begeleiding.

Voor meer plezier in het werk.

Menu ↓

De professionals

Jos Konijn

Jos Konijn

Adviseur inzetbaarheid, gecertificeerd register-arbeidsdeskundige

Ik wil medewerkers beter laten werken. Minimaal tot het pensioen.
Met meer plezier in het werk.

Werkgevers en medewerkers staan voor hetzelfde: Prettig werken aan een gezamenlijk doel en een goed resultaat. Betrokkenheid bij de organisatie en motivatie voor het werk zijn belangrijk. Dat geeft energie. Met meer 'wij'-gevoel, en minder 'zij'-gedoe.

Met een persoonlijke benadering van werkgever en medewerkers en met betrokkenheid zorg ik dat mensen in beweging komen. En niet alleen de oudere medewerkers.
Met mijn deskundigheid en ervaring wil ik 'duurzame inzetbaarheid' concreet maken met effectieve projecten waar iedereen blij van wordt, zowel de werkgever én de medewerkers. Op naar een vitale organisatie waar mensen echt samenwerken.

Maaike de Haan

Arbeids- & organisatiedeskundige

Ik ben al jaren gefascineerd door mensen, arbeid en organisaties. Ik breng deze 3 graag in beweging met als doel een goede en gezonde werkplek waarbij het werkplezier voorop staat.

Ik sta bekend om mijn ‘gezond boerenverstand aanpak’. Uw medewerkers kunnen betere prestaties leveren in een organisatie waar aandacht is voor hun welzijn.
Sturen op inzet, motivatie en resultaten werkt op pragmatische wijze.
Oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt (of juist niet) is wat ik doe in de taal en activiteiten die passen bij de fase van de organisatie. Of dat nu verzuimaanpak is of PMO, RI&E, projecten op duurzame inzetbaarheid, leiderschapsontwikkeling, cultuur- of gedragsverandering; het vertrekpunt is altijd de mensen zelf, die het werk uitvoeren.

Er is geen blauwdruk voor duurzame inzetbaarheid. Elk bedrijf is immers anders en dat vraagt om maatwerk. Samen met u brengen we graag uw risico’s, wensen en interventies met betrekking tot duurzame inzetbaarheid.

Machteld Buit

Machteld Buit

Training & advies, arbeids- & organisatiedeskundige

Werk is belangrijk voor mensen, het helpt om zinvol bezig te zijn, betekenis te geven aan je omgeving. Voor mij is het zinvol als ik anderen help om op gezonde wijze effectief aan het werk te zijn.

Belangrijke aspecten voor mij hierin zijn het nemen van eigen verantwoordelijkheid, zelf regie nemen. De mogelijkheden gebruiken die je hebt en respectvol omgaan met elkaar. Dit vraagt openheid en moed om je kwetsbaar op te stellen.
Werken doe je niet alleen, je doet dit in een omgeving met andere mensen en voor andere mensen. Het gaat om samen werken in en aan een gezonde en effectieve werkomgeving. In ieder belang.

Partners Beter Werken
Voorwaarden © 2020 Varea